Ko smo mi

Mi smo tim koji pomera granice.

Mi pakujemo i dizajniramo vaš svet. Katalozi i vizit karte nisu  instant proizvod za vaše poslovanje, oni su vaša priča, vaš dizajn i stav. Svaki komad papira koji izađe iz naše štamparije nastaje kao rezultat našeg znanja i iskustva, vaše ideje i najnovijih tehnologija.  Tu smo za sve one koji cene i prepoznaju kvalitet. Volimo nove ideje, zato nas slobodno pozovite, a tim naših kreativnih i obučenih ljudi će se potruditi da ostvari vašu ideju, od prvobitne zamisli pa sve do dostave na vašu adresu.

Vrhunska oprema, inovacija, obučen kadar i kvalitetan proizvod isporučen u zadatom roku je naš imperativ.

CMYK color management linen tester

Štampačiju smo pokrenuli jer smo želeli da spojimo veliko iskustvo i znanje iz tehnologije štampe, kao i veliki kreativni potencijal koji nam omogućava da odgovorimo na svaki izazov i uvek nađemo odgovarajuće rešenje za dizajn, materijal i tehnologiju štampe, kako bi klijent dobio ono što od nas očekuje.

Posvećeni smo klijentima i uvek smo tu da im damo pravi savet i objasnimo sve procese štampe, kako bi dobili maksimum za svoj uloženi novac.

Naša vrednost je u tome što podjednako cenimo svakog klijenta, kako velike kompanije koji rade velike tiraže, tako i klijente koji žele unikatan proizvod.

Sve je to uticalo da danas imamo veliki broj klijenata koji nam veruju i kojima možemo da damo garanciju za svoj rad.

Pored znanja tu je i kreativnost i odličan dizajnerski osećaj, tako da ukoliko dizajn nije vaša jača strana, tu smo da vašu ideju materijalizujemo i damo joj vizuelni identitet.

Uživamo u kreiranju novih proizvoda i igri sa materijalima kombinujući nove tehnologije, pomeramo granice.
Da li je i vama potrebna štampa ili dizajn?

Za sva pitanja i ponudu cene popunite našu kontakt formu, pošaljite mail ili nas pozovite, a mi ćemo Vam rado odgovoriti.